OtoHaber Dergi

Haber ve Dergi Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 47.2 MB
  • Sürüm 1.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici TURKUVAZ HABERLESME VE YAYINCILIK

OtoHaber Dergi indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücret ödemeden indireceğiniz OtoHaber Dergi mobil uygulaması basılı hayatın yanı sıra dijital dünyaya da geçiş yaptı. Mobil dergi olarak karşımıza çıkan OtoHaber Dergi uygulaması sizlere otomobiller hakkında donanımlı bilgi sunuyor. Otomobiller hakkında çeşitli haber içeriklerine, videolara ve daha bir çok içeriğe anında ulaşabilirsiniz. 

Otomobil tutkunu kullanıcılarımız için mükkeml bir uygulamadır. Her zaman yazılı halini satın alamayabilirsiniz. Fakat UOS mobil cihazınıza indirmek hem ücretsiz hem de sınırsız. Bu sebeplerle sizde mobil cihazınıza indirerek çeşitli araç modellerine bakabilir, haber içeriklerini değerlendirebilirsiniz. Son teknoloji ile gelişen arabaları inceleyebilir, test sürüşlerini görebilirsiniz.

Mobil cihazlarınız sizlere bunu sunuyor. Geleceğin modelleriyle ilgili haberler, sürüş izlenimler, yenilikler, testler, karşılaştırmaları, pratik bilgiler, röportajlar, motor sporları, klasikler, sektörde referans gösterilen fiyat kalitesi endeksi gibi bir çok başlığa mobil OtoHaber Dergisinden ulaşabilirsiniz. Uygulamamız en sağlıklı ve güvenilir hizmeti sizlere IOS mobil cihazınız ile sunuyor. 

OtoHaber Dergi indir